OVER LANDUWASCO

Landuwasco BV levert een volledig programma ten behoeve van onder andere de textielverzorgingsindustrie, ziekenhuis- en instellingswasserijen en de offshore. Niet alleen kunnen wij u adviseren bij het uitwerken van uw plannen, ook uw technische dienst kan geheel vrijblijvend bij ons terecht voor telefonisch consult. Desgewenst staan onze service monteurs klaar om technische onregelmatigheden snel voor u te verhelpen. Om technische onregelmatigheden te voorkomen, zijn wij u graag van dienst met preventief onderhoud.

Landuwasco is de officiële importeur van Primus in Nederland.

Meer dan 50 jaar ervaring brengt de volgende historie mee.
Landuwasco B.V. is in 1960 opgericht. Destijds was het bedrijf klein van opzet en gevestigd in Rotterdam. Door een grote dosis doorzettings vermogen is de firma sterk uitgegroeid. In 1967 verhuisde Landuwasco naar de Edisonstraat 9-15 in Vlaardingen. Begin november 2006 zijn wij verhuisd naar ons huidige adres Bellstraat 10 eveneens in Vlaardingen, in dit pand is voldoende ruimte voor de opslag van machines, het magazijn voor onderdelen, de werkplaats, de servicedienst en de administratie. Mede door haar know how van alle wasserijapparatuur is Landuwasco thans één van de meest toonaangevende bedrijven in de Benelux en gespecialiseerd op de Nederlandse markt.

Toekomst
Voor u als klant is een betrouwbare partner van groot belang. De toekomst moet uitwijzen dat wij u op een goede wijze geadviseerd hebben.
 

Landuwasco Service Auto