OVER PRIMUS

Primus biedt een kompleet programma professionele wasmachines voor instellingen, hotels, restaurants, serviceflats, ziekenhuizen, beauty salons, wasserijen, enz. Het resultaat van dit alles is dat Primus wereldwijd, een vooraanstaande rol heeft ingenomen in het domein van de professionele textielreiniging. Primus toestellen worden in meer dan 100 landen gekocht door tevreden gebruikers; onze beste investering voor de toekomst.

Waarom Primus
Primus is een wereldwijd bekend merk, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, de goede prijs-prestatie-verhouding en zijn betrouwbaarheid. Primus investeert continu in zijn capaciteiten voor het ontwikkelen van machines met steeds betere eigenschappen, zowel vanuit ecologisch oogpunt als vanuit het oogpunt van gebruiksvriendelijkheid en niet in de laatste plaats natuurlijk ook op het gebied van steeds hogere hygiënische standaarden.

Productie
Primus kwaliteitsproducten worden zowel in het oorspronkelijke bedrijf in Gullegem geproduceerd alsook in het nieuw opgerichte en zich steeds uitbreidende productiebedrijf in Příbor.

Beide fabrieken hebben een gezamenlijke oppervlakte van bijna 30.000 m2 Er werken ongeveer 600 medewerkers die streven naar een volledige klantentevredenheid, vanaf ontwerp naar produktie tot en met de distributie.

Primus produceerd per jaar meer dan 25.000 machines!

Landuwasco Productie locatieLanduwasco Productie locatie

Landuwasco Productie locatieLanduwasco Productie locatie

Geschiedenis
Reeds meer dan 75 jaar produceert Primus professionele wasapparatuur. Deze ervaring en knowhow hebben geleid tot een kompleet gamma vooraanstaande producten waarvan de duurzaamheid, de betrouwbaarheid en de technische vooruitstrevendheid bewezen zijn. Bovendien worden al deze toestellen gekenmerkt door veiligheid, milieu- en energievriendelijkheid en een uitzonderlijke afwerking.